(+34) 977 706 942 info@visioaudicio.com
Slide background
Slide background
Slide background

La teràpia visual és l’art i la ciència de crear connexions neurològiques noves per a que milloren les capacitats visuals de les persones.

Per a poder realitzar la teràpia visual, l’optometrista ha de fer un examen optomètric de la percepció i del processament de la informació i ha de tenir en compte les necessitats visuals del pacient: acadèmiques, escolars, oci, laborals, esportives. Amb totes aquestes dades es prepara un pla personalitzat de exercicis destinats a desenvolupar i potenciar les habilitats visuals i integrar-les amb la resta dels sentits (auditiu, tàctil, ritme, equilibri, etc.)

La teràpia visual es realitza un cop a la setmana o cada quinze dies a la consulta, i vint minuts a casa cada dia, per poder aconseguir l’automatització en els canvis i la integració amb la resta dels sentits.

Algun cop l’optometrista pot considerar oportú combinar la teràpia visual amb altres terapeutes com són: osteòpates, posturòlegs, alergòlegs, especialistes en audició, psicopedagogs, logopedes, etc. i s’actuarà per ordre de prioritats per tal de resoldre el problema.

La durada del tractament visual depèn de la naturalesa del problema, del la simptomatologia i dels objectius a aconseguir.

Consulta quins tipus de tractaments es poden realitzar amb la teràpia visual
Aquesta web usa galetes pròpies i de tercers amb fins estadístics de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la política de cookies per obtenir més informació ACEPTAR
Aviso de cookies