(+34) 977 706 942 info@visioaudicio.com

salut-visualLa visió és la capacitat que tenen els éssers humans per a processar la informació de l’entorn, obtenir un significat i comprendre el que es veu a través dels ulls.  La visió ens permet localitzar-nos a l’espai i és inseparable de la resta dels sistemes motors i sensorials del nostre cos.

La vista o capacitat de veure clar o borrós a una distancia determinada, també anomenada agudesa visual, tant sols és una petita part de la visió.

El 80% de la informació que ens arriba a traves dels sentits es per via visual, així la  importància que te la visió en el procés d’ aprenentatge.

Les habilitats visuals necessàries per a un bon rendiment acadèmic es desenvolupen en l’etapa preescolar i, si es presentes dificultats o hi ha qualsevol interferència, es poden reduir o eliminar amb l’ajuda de la teràpia visual.

Revisió visual

Revisions visuals integrals

Una revisió visual integral comporta analitzar varies habilitats visuals i són diferents per a cada edat. Realitzem exàmens periàtrics, infantils i adults.

Revisió de la eficàcia visual, estudi de la percepció visual i estudi dels reflexos primitius.
Llegeix més

Teràpia visual

Teràpia visual

La teràpia visual és l’art i la ciència de crear connexions neurològiques noves per a que milloren les capacitats visuals de les persones.

Consulta quins tipus de tractaments es poden realitzar amb la teràpia visual.
Llegeix més

Aquesta web usa galetes pròpies i de tercers amb fins estadístics de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la política de cookies per obtenir més informació ACEPTAR
Aviso de cookies